El CCM trasllada a la Demarcació de Costes els problemes del litoral maresmenc cada vegada que hi ha temporal

 
El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha encapçalat la delegació d’alcaldes i regidors dels municipis del litoral maresmenc que s’han reunit amb la cap de la Demarcació de Costes a Catalunya, Maria Toledano. El president del CCM ha demanat que es faci un treball conjunt Costes-Generalitat-Consell Comarcal per trobar una solució definitiva als problemes que periòdicament pateixen els municipis de costa maresmenc quan hi ha un temporal.

La reunió s’ha fet a la seu del Consell Comarcal del Maresme i hi han assistit alcaldes i regidors de 16 municipis. El CCM ha convocat la trobada amb la Demarcació de Costes després d’haver recollit el neguit dels municipis que veuen, amb impotència, com desapareixen les platges i es veuen afectats serveis i infraestructures litorals (via del tren i passeigs marítims) cada vegada que vivim un episodi de temporal marítim.

El CCM i els municipis han demanat que es doni prioritat a aquest tema i que es treballi conjuntament des de les administracions per trobar-hi solucions definitives.

La delegada de la Demarcació de Costes ha recollit les peticions maresmenques i s’ha compromés a estudiar el tema i a donar una resposta en el mínim temps possible.