El Challenge Costa de Barcelona-Maresme 2010 presenta els seus 7 padrins d’honor

  


El Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha començat el compte enrera. El proper 3 d’octubre més de 1.100 triatletes intentaran fer realitat el seu somni de superar la línia de meta després d’haver nedat 3.800 metres, haver fet una cursa ciclista de 180 km i haver corregut a peu 42,2 km. Mentre s’ultimen els darrers detalls, el Challenge Costa de Barcelona-Maresme s’ha presentat en societat per agrair la feina dels centenars de persones que treballen per aconseguir que el 3 d’octubre sigui un dia inoblidable.


El Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha començat el seu arrelament social en el territori i entre el col·lectiu d’esportistes. La segona edició d’aquest gran esdeveniment compta amb 7 padrins, 7 personatges del món artístic i esportiu que fan d’ambaixadors d’aquest triatló internacional de llarg recorregut. Són: Ander Mirambell, esportista del Club Atletisme Calella. Participant en els Jocs Olímpics de Vamcouver en la modalitat d’skeleton, en el qual va aconsguir le 24ena posició. També ha tingut responsabilitats organitzatives en els Campionats d’Europa d’Atletisme.
Josep Molins, un dels mites vivents de l’atletisme català en tots els seus vessants: atleta, entrenador, seleccionador, directiu i professor. Com a atleta va participar en els jocs olímpics de Roma (1960); com a entrenador ha estat dues vegades campió del món de cros i a l’actualitat segueix entrenant i aconseguint èxits.
Javier Cortés Huete, un dels millors maratonians de la història amb una marca de 2h 07’48”. Ha participat en diversos campionats del món en l’especialitat de marató i en la de cros. Actualment, està prenent contacte amb el món del triatló.
Brenton Cabello ha participat en els jocs olímpics de Beijing (2008) en estils i 100m lliures. Va ser medalla de plata en 50 lliure en els campionats d’Europa de Viena (2005) i actualment té per davant el repte de ser olímpic a Londres 2012.
Oriol Cruz, un dels imitadors de moda del moment que agafa la personalitat d’Andrés Iniesta, Bojan, Kaka… a Crackovia. També és col·laborador del programa versió Rac1 d’en Toni Clapés.
Llibert Fortuny, triatleta, compositor de música jazz i saxofonista. Està considerat com l’intèrpret de jazz més innovador a nivell nacional. Ha guanyat diversos premis com a intèrpret de jazz. 500 voluntaris Challenge   

Els voluntaris són una peça fonamental en l’organització d’una prova esportiva com el triatló Challenge. En aquesta segona edició, seran prop de 500 persones les que hi treballaran per facilitar el desenvolupament de la competició. Els triatletes i el públic en general els podran identificat per la samarreta. El Challenge amb la Fundació ELA   

El Challenge també té el vessant de compromís social que en aquesta edició 2010 s’ha concretat en ajudar a la Fundació ELA .Per cada inscripció, Challenge dóna un 1 euro a aquesta fundació que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.