El Challenge Costa de Barcelona-Maresme reconegut com a millor triatló d’Espanya 2011

 

La Federació Espanyola de Triatló ha escollit, per segon any consecutiu, el Challenge Costa de Barcelona-Maresme com a millor triatló del 2011. El guardó serà lliurat a l’organització el dissabte 18 de febrer a la seu del Comité Olímpic Espanyol a Madrid. 

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme s’ha convertit en només 3 anys en l’esdeveniment esportiu amb més projecció internacional que es realitza a la comarca. Al llarg de l’any es fan dues proves Challenge. La mitja distància (Half Challenge) al mes de maig (1,8 km de natació a mar obert, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu) i la llarga distància a finals de setembre/principis d’octubre (3,6 km de natació, 180 km en bicicleta i 42 km de cursa a peu).

A cada prova es donen cita més d’un miler d’esportistes provinents de més d’una trentena de països (a l’edició de l’octubre passat van participar-hi triatletes de 36 països). Les característiques del circuit i del Maresme en general (bones comunicacions, bones infraestructures hoteleres, bona gastronomia i una climatologia excepcional), sumat a la professionalitat de l’organització fa que aquest triatló comenci a ser referència europea.

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme compta amb el suport de l’ajuntament de Calella i del Consell Comarcal del Maresme que veuen en aquests esdeveniments una oportunitat de potenciar el turisme esportiu i de qualitat a la comarca.

La IV edició del Half Challenge se celebrarà el 27 de maig i el Challenge llarga distància el 30 de setembre.