El Consell Comarcal contracta 34 persones aturades en el marc del “Programa Treball i Formació”

 

El Consell Comarcal del Maresme ha contractat aquest mes d’agost 34 persones en situació d’atur que, fins el gener de 2015, treballaran per adquirir una experiència professional i rebran formació que millori les seves capacitats d’ocupació futura. Les persones contractades treballaran en 14 ajuntaments del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt.

Les contractacions han estat possibles per la participació de l’administració comarcal en el “Programa Treball i Formació” impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb finançament del Departament d’Empresa i Ocupació i cofinançament del Fons Social Europeu.

L’Àrea de Promoció Econòmia és l’encarregada de gestionar aquest Programa que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció laboral futura a partir de la combinar l’experiència professional amb una formació professional transversal.

En aquest sentit, les 34 persones contractades rebran accions formatives per al desenvolupament d’una activitat formativa professionalitzadora i treballaran durant 6 mesos (fins el 30 de gener de 2015) per adquirir una experiència professional.

 “Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció regulat per l’Ordre EMO 174/”