El Consell Comarcal del Maresme atorga ajuts de 2.500 euros a 30 empreses recentment constituïdes

L’emprenedoria sempre és un repte i tots els inicis difícils, per això el Consell Comarcal -per tercer any consecutiu- ha atorgat ajuts per afavorir l’autoocupació al Maresme. Se n’han beneficiat 30 nous negocis que s’han constituït a partir del mes de juny de 2022 en 11 municipis de la comarca. Cadascun d’ells ha rebut 2.500 euros.

El lliurament dels ajuts s’ha fet avui en un acte en què la consellera de Desenvolupament Econòmic, Noemí Llorens, ha remarcat la importància de “tancar el cercle amb l’objectiu de crear ocupació. Ajudem les persones emprenedores a posar en marxa el seu negoci i estem al seu costat per consolidar-lo perquè sense empreses no hi ha ocupació“.

A l’acte també han asssistit regidores i regidors dels 11 municipis on s’han ubicat els negocis que aquest any han aconseguit els ajuts comarcals a l’autoocupació. Han coincidit a destacar l’empenta emprenedora que hi ha al Maresme i la necessitat de mantenir un treball col·laboratiu entre administracions per donar suport al teixit econòmic.

En aquesta edició dels ajuts a l’autoocupació, el Consell Comarcal ha rebut un total de 85 sol·licituds. Seguint els criteris establerts a les Bases de la convocatòria, se n’han atorgat 30 a persones físiques o jurídiques majors de 30 anys que han obert un negoci a partir del mes de juny de 2022 i que el mantenen en actiu.

Els i les emprenedores que han rebut l’ajut pertanyen a diferents sectors: Comerç:(floristeria, botiga de moda, restauració…); Educació; Professionals independents ( advocacia, coach, arquitectura…); Construcció (instal·lacions elèctriques, pintura i serveis immobiliaris) i Serveis com organització d’esdeveniments, audiovisuals, disseny gràfic, informàtica, maquillatge i estètic. I estan ubicats en 11 municipis maresmencs:

Cabrils: 1

Caldes d’Estrac: 1

El Masnou: 7

Mataró:12

Montgat: 1

Pineda de Mar: 1

Premià de Dalt: 1

Sant Andreu de Llavaneres: 2

Sant Pol de Mar: 1

Sant Vicenç de Montalt: 1

Tordera: 2

GALERIA D’IMATGES