El Consell Comarcal del Maresme explica la seva experiència en matèria de contractació a les IV Jornades de la Central de Compres de l´ACM

 

El Consell Comarcal del Maresme, pioner en la implementació del sistema de compres agregades de les administracions locals, participa com a ponent en 5 de les 9 jornades convocades per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per explicar al món local el model de Central de Compres que ofereix l’entitat municipalista. 

El Consell Comarcal del Maresme compartirà amb diferents ens locals la seva experiència en matèria de procediments de contractació administrativa basats en la negociació i el diàleg competitiu.


Aquestes jornades van adreçades a tècnics locals, especialment responsables de les àrees de contractació i/o compres i tracten sobre diferents aspectes com les principals innovacions legislatives respecte als criteris d’adjudiació, transparència en els processos de contractació…etc.


El Consell Comarcal del Maresme ja assessora l’ACM en diversos projectes de compra agregada, entre ells el d’agrupar, en una única licitació, l’adquisició de gasoil dels municipis catalans.