El Consell Comarcal del Maresme expressa el seu rebuig als atemptats de París

 

Polítics i personal del Consell Comarcal del Maresme han mostrat el seu rebuig als atemptats de París amb una concentració a les portes de la institució. El president Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha donat lectura a un manifest on és condemna la violència i es mostra el suport a les víctimes i a les seves famílies.

COMUNICAT:

Divendres a la nit ens vam anar a dormir amb el cor encongit per les notícies que anaven arribant des de París i, encara ara, ens envaeix la tristor per la massacre que ha acabat amb la vida de ciutadans que compartien, com un divendres qualsevol, un moment d’esbarjo amb els seus familiars i amics.
Des del Consell Comarcal del Maresme condemnem amb absoluta rotunditat aquests crims i volem transmetre a les famílies de les víctimes, a les persones que s’estan recuperant de les ferides, als ciutadans que van viure directament l’horror d’aquests atemptats i a tots els parisencs en general la nostra solidaritat.
NO HI HA CAP JUSTIFICACIÓ !
 I així, amb contundència, ho volem fer arribar a aquells que no valoren la vida, menyspreen la llibertat i volen acabar amb la convivència sembrant el terror. A aquests els hi diem que ens podran ferir, ens podran fer mal, però mai, mai ens podran doblegar. 
Ens ha costat molt guanyar la democràcia i la llibertat i no els permetrem que acabin amb ella. 
Units, diem ben alt: “Tots som París”.