El Consell Comarcal del Maresme i l´ajuntament de Calella pacten la celebració dels Challenge 2010 amb els propietaris de la marca

  


La comarca del Maresme continuarà sent seu dels esdeveniments esportius de la marca Challenge que es duguin a terme a Espanya. Així ho han pactat l´ajuntament de Calella i el Consell Comarcal del Maresme amb els propietaris de la marca.


Tant el Consell Comarcal com l´ajuntament de Calella aposten fort per la celebració dels triatlons Challenge al nostre territori com a element de promoció i de posicionament internacional de la marca turística Costa de Barcelona-Maresme. És per això que, després de deixar sense efecte el conveni signat amb l´empresa Evolution Race (empresa organitzadora del Mig Challenge i del Challenge de llarga distància el 2009), el Consell Comarcal i l´ajuntament han buscat alternatives per assegurar que el Maresme continuarà sent territori Challenge. Les converses mantingudes amb els representants a Espanya de la marca Challenge han arribat a bon port i s´ha pactat el calendari de celebració tant del Mig Challenge com del Challenge de llarg recorregut. El Mig Challenge se celebrarà el 16 de maig i el triatló Challenge de llarg recorregut tindrà lloc el 3 d´octubre. La data del mig Challenge no coincideix amb la data que està publicitant l´empresa Evolution. En aquest sentit, l´ajuntament de Calella i el Consell Comarcal alerten que, tot i els reiterats requeriments de les administracions a l´empresa Evolution perquè retirés els logos de les institucions de la seva pàgina web i tanqués les incripcions al Mig Challenge i al Challenge de llarg recorregut atès que les dates no estaven concretades, les inscripcions continuen actives. El CCM i l´ajuntament ja han posat en mans dels seus serveis jurídics aquesta situació perquè valorin si Evolution està incorrent en il·legalitat amb la informació distorsionada i falsa que està donant als triatletes. En els propers dies es presentaran públicament els detalls dels dos triatlons que es duran a terme aquest 2010 a la comarca del Maresme i que compten amb el ple suport del màxim responsable de la marca Challenge Felix Walchshöfer, el que dóna plenes garanties d´èxit als dos esdeveniments esportius.