El Consell Comarcal del Maresme i l’ajuntament de Mataró treballaran conjuntament per impulsar projectes de desenvolupament de la comarca

 

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i l’alcalde de Mataró, Joan Mora, han mantingut avui una reunió amb la voluntat de sumar esforços i col•laborar en temes d’interès comú de la comarca.

Mora ha manifestat que “els consells comarcals i els ajuntaments han de treballar conjuntament per millorar l’eficiència dels serveis de cara als ciutadans” ha afegit que “en moments com aquests hem de demostrar que les administracions som capaços de posar-nos d’acord per estalviar diners al ciutadà i donar-li els millors serveis”.

Miquel Àngel Martínez ha posat de relleu “la voluntat de l’Ajuntament de Mataró d’acompanyar el Consell Comarcal. Sumem esforços, caminem en la mateixa direcció i aquesta no és una altra que enfortir el Maresme”. Martínez ha afegit que “Mataró ha de ser la capital generosa que necessita la comarca

Pel que fa als temes tractats durant la reunió, s’han posat sobre la taula l’antic edifici del Club Nàutic, el projecte Mataró Maresme Marítim, el turisme, el projecte de la mobilitat de la comarca, la sorra i la regeneració de les platges, la compra agregada, la mancomunació de serveis i la promoció econòmica, entre d’altres. Com a exemple de la mancomunitat de serveis l’alcalde ha anomenat l’oferiment de Mataró a la resta de municipis dels serveis  professionals d’Urbanisme municipals.