El Consell Comarcal del Maresme programa una nova edició del “Consolida’t” per ajudar les microempreses i les persones autònomes

 

Desprès de l’èxit assolit en anteriors edicions, el Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Martí l’Humà tornen a programar al Maresme una nova edició del programa Consolida’t que, com el seu nom indica, té com a objectiu ajudar les microempreses i les persones autònomes a consolidar els seus negocis.

El proper dimecres, 15 de gener a les 12:00h, es farà una sessió informativa de les característiques de la nova edició a la vegada que es farà un acte de comiat a les persones que han participat a l’edició 2019. 

INSCRIPCIONS: Cliqueu aquí 

El programa Consolida’t va adreçat a microempreses, persones treballadores autònomes i autònomes dependents, i exautònoms/es que després d’haver cessat la seva activitat vulguin tornar a reemprendre.

El seu objectiu és el de donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. De la mateixa manera, guiaran en el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional. El suport individual es complementarà amb formació específica (presencial i online), i seminaris i conferències.

Aquest programa està totalment subvencionat i no té cap cost per a la persona participant

Són moltes les microempreses i persones autònomes de diferents sectors i activitats que gràcies al seu pas pel programa han pogut enfortir el seu negoci. Aquest 2019 hi han participat una desena provinents de diferents municipis de la comarca: Argentona, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar, així com de diferents sectors: serveis, comercialització, naútic, salut i alimentació, etc.

El proper 15 de gener es farà al Consell Comarcal del Maresme un acte que tindrà tres vessants: sessió informativa per a totes les persones que estiguin interessades a participar a l’edició 2020, comiat de les persones participants a l’edició 2019 i un networking empresarial per a fomentar relacions empresarials i crear, desenvolupar i aprofitar oportunitats de negoci que puguin sorgir.

Les inscripcions s’han de fer en AQUEST FORMULARI

Data: 2020-01-15

Lloc: Consell Comarcal del Maresme

Adreça: Plaça Miquel Biada 1 de Mataró