El Consell Comarcal del Maresme rep el reconeixement Administració Oberta 2023

El Consell Comarcal del Maresme ha estat premiat amb els Reconeixements Administració Oberta 2023. Aquests guardons els atorga cada any el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) per distingir els ajuntaments i els consells comarcals capdavanters a Catalunya en transformació digital i govern obert, en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

El CCM comparteix la tercera posició amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental en la categoria de comarques majors de 50.000 habitants que han destacat pel seu compromís amb la digitalització de l’administració.

L’acte, que es va celebrar diecres al Teatre Auditori de Salou, va comptar amb la presència del conseller de Transparència, bon govern i planficació estratègica Xavier Ponsdomènech, qui va ser l’encarregat de recollir el guardó en nom de la corporació. Ponsdomènech ha destacat que sense la feina impulsada per l’anterior consellera Laura Ribot el Consell Comarcal del Maresme no hauria assolit aquest reconeixement i ha manifestat la voluntat de continuar avançant en el model d’administració oberta.

El Consell Comarcal felicita també a la resta de consells que han obtingut aquest reconeixement i als ajuntaments de Mataró, El Masnou, Alella i Arenys de Munt que també han estat distingits per la seva feina en transformació digital i govern obert.