El Consell Comarcal del Maresme signa amb la Diputació la concessió d’un crèdit

 

La Diputació de Barcelona ha concedit un crèdit d’1.719.772,59 euros al Consell Comarcal del Maresme en el maarc del Pla d’Operacions de Tresoreria per a consells comarcals que té com a finalitat  facilitar que les administracions comarcals puguin garantir les seves actuacions competencials. La signatura del conveni s’ha fet avui entre la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i el president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa

En total, la Diputació ha destinat 10 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès, per a necessitats transitòries de tresoreria. D’altra banda, els Consells Comarcals han d’amortitzar el préstec en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l’altre 50%, al cap d’un any.

Els criteris utilitzats per dur a terme el repartiment d’aquests 10 MEUR han estat la població (40%), el nombre de municipis (40%), l’extensió territorial (10%) i el nombre d’entitats singulars de població (10%). El crèdit per al Consell Comarcal del Maresme és d’1.719.722,59 euros.