El Consell Comarcal engega la tercera edició dels Tallers d’Emprenedoria per a joves estudiants

 

El servei d’Emprenedoria i el servei de joventut del Consell Comarcal ja han començat a preparar la tercera edició dels tallers d’emprenedoria per a joves estudiants del Maresme que té com a objectiu potenciar l’esperit empresarial i emprenedor entre els i les estudiants de batxillerat i cicles formatius de la comarca. El CCM ha mantingut una reunió amb representants de centres docents del Maresme per explicar el funcionament d’aquests tallers.  A l’edició 2011 hi van participar 3.436 joves de 21 centres docents.

Aquesta acció s’iniciarà el mes de setembre coincidint amb la tornada dels alumnes a les aules.

El Consell Comarcal ofereix a cada centre docent diferents tallers perquè els joves valorin i reflexionin sobre les seves capacitats i competències. D’aquesta manera es fomenta l’esperit emprenedor i es dóna a conèixer l’autoocupació com a sortida professional. També es vol motivar i transmetre als alumnes, dins el context econòmic actual, que encara hi ha moltes oportunitats de negoci i que ells poder ser capaços de dur-les a terme cultivant tota una sèrie d’aptituds i coneixements.

Els tallers, impartits per professionals, no tenen cap cost per als centres docents tota vegada que estan subvencionats pel Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les opcions de tallers que s’ofereixen són:

  • Jo emprenedor
  • Generació d’idees
  • Passes a seguir per crear una empresa
  • El Pla d’empresa
  • Les TIC i les xarxes socials

Els centres docents ja poden fer la reserva de tallers i horaris, emplenant el formulari que es desplega CLICANT AQUÍ