El Consell Comarcal i 11 ajuntaments del Maresme contracten 35 joves titulats

 

El president Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha donat la benviguda als 5 joves que demà s’incorporaran a diferents departaments del Consell Comarcal. Han estat contractats en el marc de la Garantia Juvenil perquè durant dels propers 6 mesos coneguin el funcionament intern de l’administració, posin en pràctica la seva formació i millorin la seva ocupabilitat posterior. 30 joves més són contractats aquests dies en 11 ajuntaments de la comarca .

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació que té per objectiu reduir l’atur del col·lectiu de persones d’entre 18 i 29 anys mitjançant accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral. És en aquesta darrera en la que s’emmarca la contractació de joves per part de les administracions locals.

A més del Consell Comarcal que contractarà 5 joves titulats, també ho faran 11 ajuntaments del Maresme. Mataró contractarà 11 joves; Malgrat de Mar 5; Premià de Mar 4; Tordera 3 i 1 Argentona, Arenys de Munt, Cabrils, El Masnou, Premià de Dalt, Sant Vicenç de Montalt i Teià

En el cas del Consell Comarcal, les persones seleccionades ocuparan places de tècnic auxiliar d’Administració i Finances, tècnica d’Intervenció, tècnic de Promoció Econòmica, tècnic de Planificació del territori i tècnic Restauració de béns cuturals. 3 d’aquests tindran el seu lloc de treball a les dependències del Consell Comarcal, 1 al Consorci de Turisme i 1 a l’Arxiu Comarcal. Totes elles tenen titulació universitària o un grau formatiu que els acredita per desenvolupar les funcions del seu lloc de treball.

El president del Consell Comarcal ha donat avui la benvinguda als joves i els ha encoratjat a aprofitar aquests 6 mesos “amb compromís i responsabilitat”. “L’administració és un món apassionant i ara teniu l’oportunitat d’aplicar els vostres coneixements a una feina que contribueix a millorar la qualitat de vida del nostre entorn perquè tot el treball d’aquest Consell Comarcal va dirigit a la millora del nostre territori i de les persones que hi vivim” ha dit Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

En aquests moments, hi ha 240 joves d’entre 18 i 29 anys incrits a la base de dades de la Garantia Juvenil Maresme