El Consell Comarcal organitza una jornada per donar visibilitat a la dona immigrada

2 de març de 2018, al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró

 

Els serveis comarcals de Ciutadania i Immigració i Atenció a la Dona (SIAD) organitzen conjuntament una jornada que sota el títol “Visibilitzem la dona immigrada”  vol trencar tòpics i prejudicis, entendre les dificultats amb què es troben les dones estrangeres que viuen al Maresme i donar visibilitat a les valuoses aportacions que fan a la societat d’acollida. La Jornada, adreçada principalment a càrrecs electes, personal tècnic i entitats del Maresme, se celebrarà el divendres 2 de març al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró. Les persones interessades poden tramitar la inscripció emplenant AQUEST FORMULARI.

Al Maresme hi viuen 22.367 dones de nacionalitat estrangera. Un col·lectiu de dones molt heterogeni, amb necessitats comunes i altres més específiques. Malgrat les dificultats amb què es troben (jurídiques, ser dones en una societat molt masculinitzada, les vinculades al col·lectiu d’origen, les d’adaptació a la societat d’acollida….) juguen un paper molt important en el procés d’integració de les seves famílies.

La jornada que ha organitzat el Consell Comarcal del Maresme vol abordar aquests problemes acostant-se a la seva realitat i afrontant els estereotips de la societat d’acollida que sovint limiten el camí d’aquestes dones per millorar la seva autonomia personal i per la cohesió social.

Podeu veure el programa de la jornada, CLICANT AQUÍ

Data: 2018-03-02

Lloc: Centre Cívic Pla d’en Boet (C/ Juan Sebastian Elcano 6) de Mataró

Adreça: fins les 13.30h

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme

Preu: gratuït