El Consell Comarcal organitza una jornada sobre “Les xarxes de fibra òptica i el paper de les administracions locals”

 

En els propers mesos els municipis maresmencs estaran interconnectats mitjançant una xarxa de telecomunicació comarcal de banda ampla. El projecte, impulsat pel Consell Comarcal a partir del Pla Estratègic Maresme 2015, es realitzarà en dues fases. La primera, que ja ha estat adjudicada per 1.475.000 euros, permetrà l’arribada de la fibra òptica a 19 municipis. A la segona s’acabarà de completar el mapa comarcal. Per tal d’anar aprofundint en les potencialitats que oferiranles xarxes de nova generació als municipis, el Consell Comarcal ha organitzat per al proper 26 de juny una jornada adreçada especialment als tècnics municipals.

En aquesta sessió, que porta per títol “Les xarxes de fibra òptica i el paper de les administracions locals“, l’especialista Marc Realp (OPTIXCAT, Associació d’Empreses Innovadores pel desplegament de la fibra òptica) explicarà les oportunitats que presenten les xarxes de nova generació, què poden fer els ajuntaments per facilitar els seu desplegament en els seus municipis, els diferents models que h ha i qui és el marc legal actual.

Posteriorment, s’obrirà un torn de preguntes per abordar la casuística específica de cada municipi.

Per a inscripcions, cal emplenar el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

Data: 2012-06-26

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró. Entrada per Avda Maresme cantonada amb Avda Jaume Recoder)

Adreça: 2 hores

Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme