El conseller comarcal Alfons Molons, vocal a la Junta General del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

 
El conseller delegat de Cooperació Municipal i Planificació del Consell Comarcal del Maresme, Alfons Molons, forma part de la Junta Executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament del qual el CCM n’és soci col·laborador des de 1998.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes (diputacions, consells comarcals i mancomunitats),
que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.

Molons, qui també és 1r tinent d’alcalde i regidor de Gestió Urbanística i Territorial de l’ajuntament d’Arenys de Munt, ha participat com a vocal del Fons Català de Cooperació en la rebuda d’una  cinquantena de joves israelians i palestins que es trobaran aquesta setmana a Barcelona per participar en el projecte del Fons Català l’Esport per a l’Educació i la Convivència. Aquest projecte vol potenciar la pau entre les comunitats israeliana i palestina.