El conseller comarcal Jordi Matas, nou president del Consell Esportiu del Maresme

 

Jordi Matas, conseller comarcal i regidor de l’ajuntament del Masnou és el nou president del Consell Esportiu del Maresme. Matas va ser elegit a l’assemblea que va celebrar divendres el Consell Esportiu i en la qual també es va escollir la resta de la nova junta. El regidor d’esports de Mataró, Pere Galvany és el vicepresident, Sabina Fernández, representant de l’escola Pla de l’Avellà (Vilassar de Mar-Cabrera de Mar) és la nova secretària i la tresoreria ha recaigut en Joan Vilà, representant de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar.

La resta de la junta està formada per 5 vocals: Juanjo Almansa, regidor d’Arenys de Mar; Sergi Ortega, tècnic d’esport de l’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt; Francesc Millán, de l’ajuntament de Pineda de Mar; Àlvar Julián, del Club de Voleibol Mataró; Josep M. Larraz, de l’escola Freta de Mataró; Ivan Serrano, de l’escola La Salle de Premià de Mar i Josep Comas, de l’escola Sinera d’Arenys de Mar.

El Consell Esportiu del Maresme és una entitat privada d’interès públic i social, sense ànim de lucre, que té com a objectiu el foment, l’organització i la promoció de l’activitat esportiva a la comarca del Maresme. La majoria de les activitats que organitzen van adreçades a nens i nenes en edat escolar sent les principals activitats els jocs esportius escolars i les activitats que promou el Pla Català d’Esport a l’Escola.  L’any passat se’n van beneficiar uns 16.000 escolars del Maresme.