El Consorci Costa del Maresme organitza unes jornades sobre la gestió de la qualitat a l’àmbit del turisme

 


El proper 7 de juny a les 16:00h tindrà lloc la primera jornada del cicle de formació Destapa’t, mostra qualitat” que organitza el Consorci Costa del Maresme conjuntament amb la Direcció General de Turisme. Aquest cicle, dividit en dues sessions, va dirigit a totes aquelles persones, empreses i entitats -ja siguin públiques o privades- vinculades al sector turístic.


Les sessions de treball de “Destapa’t, mostra qualitat” ofereixen informació pràctica de sensibilització dels sistemes de gestió de qualitat que condueixen a desenvolupar, promocionar i potenciar el turisme i l’oferta ja consolidada dels municipis costaners. Aquest cicle s’ha estructurat en dues sessions. La primera se celebrarà el dimarts, 7 de juny, a les 16:00h a les instal.lacions de l’Escola Universitària del Maresme (passeig del Callao, s/n. de Mataró) i anirà destinada a totes les persones inscrites. La segona jornada, que tindrà lloc el dimarts, 14 de juny, es dividirà en dues sessions. La del matí, a partir de les 10:00h, anirà adreçada al sector públic. La sessió de la tarda, a partir de les 16:00h, se centrarà en el sector privat. Aquestes seran les primeres d’una sèrie de jornades que està preparant el Consorci de Turisme Costa del Maresme per aportar al sector de la comarca les eines necessàries que permetin anar consolidadnt l’oferta turística de la comarca com a un producte de qualitat a la demarcació de Barcelona i al conjunt de Catalunya. Les inscripcions es poden fer per  
correu electrònic , o bé trucant al telèfon 93 741 11 61, indicant el nom i cognoms de les persones interessades i l’empresa o entitat a la qual pertanyen.