El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme edita un fulletó que recull les fires i festes dels municipis de la comarca

 


Les festes i les fires locals han esdevingut en els darrers anys un important pol d’atracció de visitants, principalment de persones que cerquen activitats d’esbarjo properes al seu lloc de residència o a l’indret triat per passar les seves vacances. Aquesta demanda té una notable oferta en els municipis del Maresme que programen al llarg de l’any fires o trobades monogràfiques i festes amb una entitat pròpia.


Per tal d’acostar aquesta oferta al turisme de proximitat, el Consorci de Promoció Turística del Maresme ha editat un fulletó que recull les principals activitats programades. El fulletó Festes i Fires al Maresme, editat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, té com a finalitat ajudar a promocionar les activitats organitzades per ajuntaments i entitats més enllà del seu terme municipal. L’objectiu és acostar els ciutadans del Maresme i els de les comarques properes a l’extensa oferta de lleure que, al llarg de tot l’any, ofereixen els 30 municipis del Maresme. Amb aquesta intenció, s’ha editat aquest fulletó que tindrà una periodicitat quadrimestral. La primera edició, que ja s’ha distribuït, recull les activitats programades fins el mes d’abril. La segona anirà de maig a agost i la tercera de setembre a desembre. En total, s’han editat 15.000 exemplars que contenen informació en català, en castellà i en anglès. A més de distribuir-se pels canals habituals d’oficines d’informació turística, es poden trobar als expositors d’informació de la xarxa d’autopistes d’Acesa-Abertis, que col.labora amb aquest projecte.
 
Festes i Fires al Maresme (català i castellà)
– 
Festivals and fairs in the Maresme