El CCM i l’EUM organitzen un curs sobre ofimàtica i programari lliure adreçat a dones

 


Les maresmenques que estiguin interessades en conèixer el programari lliure ara tenen l’oportunitat de realitzar gratuïtament un curs organitzat pel Consell Comarcal i l’Escola Universitària del Maresme. El curs, subvencionat per la Generalitat, consta de 120 hores, la meitat de les quals són de docència i la resta d’aprenentatge personal. El curs començarà el 29 de març i finalitzarà el 30 de juny. El termini d’inscripcions finalitza el 14 de març.


El curs d’ofimàtica per a dones té com a finalitat donar formació a les maresmenques tant en el paquet Microsoft com en les opcions equivalents que ha desenvolupat el programari lliure Catix. Aquests coneixements són cada vegada més útils per accedir a un lloc de treball. El curs, que es durà a terme entre el 29 de març i el 30 de juny, es divideix en sis mòduls en els quals es treballarà el processador de textos, els fulls de càlcul, les presentacions, internet i la creació de webs. En total, un programa docent de 120 hores que es distribueixen en classes presencials i hores d’aprenentatge personal a través de l’aula virtual de l’EUM. Les classes presencials es faran els dimarts i els dijous de 16h a 18h a les instal·lacions de l’EUM (passeig del Callao s/n de Mataró). El termini per formalitzar la inscripció finalitza el 14 de març i es pot fer a través del correu electrònic  
rlozano@eum.es o bé trucant al 93. 790 74 44. Només es disposa de 25 places que s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.