El Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme” renova la seva Junta

 


Dimecres 22 d’octubre, a les 12:00h, es constituirà la Junta General del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El Consorci, que té com a finalitat coordinar i promocionar els serveis i els recursos turístics de la comarca, està integrat pel Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona, 24 municipis del Maresme, el Gremi d’Empresaris d’Hostaleria de la comarca, el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i l’Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la Província. Cadascún dels membres disposa d’un representant que prendrà demà possessió del càrrec. Per delegació del President del Consell Comarcal del Maresme, Manuel Mas, el nou President del Consorci és Pere Almera, alcalde de Vilassar de Mar i Conseller Comarcal. La Vicepresidència primera l’assumeix Josep Mayoral, Diputat Provincial de Turisme.


En formen part del Consorci els ajuntaments d’Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, El Masnou, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. La sessió de constitució del nou Consorci es farà a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme amb el següent ordre del dia: Constitució de la Junta General del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.
– Presa de coneixement de la delegació de Presidència del Consorci efectuada pel President del Consell Comarcal del Maresme.
-Presa de Coneixement de la vicepresidència primera.
-Nomenament, si s’escau, de les vicepresidències segona i tercera.
-Determinació, si s’escau, del nombre de membres de la Comissió Permanent i designació dels seus integrants.
-Nomenament, si s’escau, de la gerència.
-Establiment, si s’escau, del règim ordinari de sessions.
-Aprovació, si s’escau, de la unificació dels càrrecs de secretaria i d’intervenció del Consorci.
-Ratificació, si s’escau, de la Resolució de la presidència e.f. de 29/07/2003 referent al nomenament de la Tresorera del Consorci.
-Ratificació, si s’escau, de la Resolució de la presidència e.f. de 01/09/2003 referent a l’acceptació d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.
-Ratificació, si s’escau, de la Resolució de la presidència e.f. de 01/09/2003 referent a l’aprovació d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Calella per a la celebració dels 50 anys de Turisme vacacional.
-Aprovació, si s’escau, de la participació a les properes fires Agrotur a Cornellà del Llobregat i Vakantibeurs a Utrecht (Holanda).