El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme se celebrarà el 14 de març

 

El Teatre Monumental de Mataró tornarà a ser l’escenari del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que se celebrarà el proper dijous 14 de març. Fidel al seu esperit de promoure la cultura emprenedora entre els i les estudiants de batxillerat i cicles formatius, la sisena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme dedicarà la primera part de la jornada a la innovació i les habilitats creatives i a la segona arribarà el moment de conèixer experiències properes d’emprenedoria jove.

PROGRAMA:

9:30h Presentació i benvinguda a càrrec de Josep Triadó Bergés, President del Consell Comarcal del Maresme i Pere Condom Vilà, Director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

9:45h Ponència de Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per a la Creativació, que parlarà de la importància de la creativitat i la innovació per a preparar els joves per afrontar els reptes del món exponencial que vindrà.

10:25h Xerrada de Maria Batet, entrenedora d’habilitats creatives, que tractarà els valors d’emprendre mentre el seu equip interpreta l’espectacle “Embolica’t pel futur”.

11.00h Descans.

11:30h Conferència de Marta Cot Cantó, esportista d’elit, que introduirà l’esport com una elecció d’emprenedoria.

11:55h Descobreix el teu talent, experiències del Maresme: 

  • Marc Gaixas (Mataró)
  • Laia Sondang (El Masnou)
  • Martí Artigas (Arenys de Mar)
  • Carolina Vicens (Pineda de Mar)

12:25h Actuació musical de Roger Palomer i Paul Klason, dos joves músics maresmencs que ens captivaran amb la seva interpretació.

13.00h Cloenda.

Data: 2019-03-14

Lloc: Teatre Monumental, Mataró