El futbol suma esforços a Premià de Mar per promoure l’adopció dels gossos acollits al CAAD Maresme

El partit que diumenge, 26 de novembre, enfrontarà al Club Esportiu Premià amb la Unió Esportiva Vilassar de Mar anirà precedit d’una acció en benefici dels drets dels animals. Els equips saltaran al camp a les 12.30h acompanyats de gossos que es troben acollits al Centre d’Atenció d’Animals de Companyia (CAAD Maresme). L’objectiu és incentivar la seva adopció i sensibilitzar sobre els efectes de l’abandonament d’animals.

Aquesta iniciativa neix de l’Ajuntament de Premià de Mar i del Club esportiu de la població que han organitzat – amb la col.laboració del CAAD Maresme i de la Unió Esportiva Vilasssar de Mar – la primera Jornada de l’Adopció i l’Esport per visibilitzar la realitat dels animals acollits al CAAD Maresme a l’espera de trobar una llar definitiva.

A la vegada és una acció que permet donar a conèixer el CAAD Maresme -un servei públic mancomunat del qual en forma part Premià de Mar- que s’encarrega de recollir, acollir i promoure l’adopció de gossos i gats que han estat abandonats o que han perdut els seus propietaris per mort, malaltia greu o altres circumstàncies.

Anualment arriben a l’entorn de 1.200 animals al Centre i en els darrers mesos s’ha detectat una tendència a l’alça i una frenada en el nombre d’adopcions.

El CAAD Maresme, gestionat pel Consell Comarcal, presta servei a 20 municipis de la comarca: Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Teià, Tiana i Tordera.