El Maresme, punt de trobada del futbol base internacional

 

Durant 13 dies el Maresme es transforma en capital del futbol base internacional. 500 equips provinents de 20 països disputen els tornejos organitzats per l’associació d’interès públic KOMM MIT International. Tot i tenir la seu central a Pineda de Mar, els joves esportistes recorreran 15 camps de futbol de 9 municipis de la comarca.

El clima, les comunicacions i la qualitat de les instal·lacions esportives i dels establiments hotelers estan situant el Maresme com una destinació de referència a nivell esportiu. Des de l’1 d’abril i fins al 13 d’aquest mes, el Maresme és seu dels tornejos internacionals de  futbol que organitza KOMM MIT. Hi participen 500 equips (6.000 jugadors) procedents de totes les comunitats espanyoles i de països com Suïssa, Rússia, Macedonia, Dinamarca, Bélgica, Bulgaria, Romania, Itàlia, Alemanya, Estats Units, França, Albania, Finlàndia, Gran Bretanya, Canadà, Algèria, Israel, Egipte, Autria…etc.

Aquest any, s’han desbordat les expectatives i es registraran les millors xifres de participació. Entre jugadors i acompanyants es calcula que en aquests 13 dies passaran pel Maresme 10.000 persones. Les competicions es duen a terme en 15 camps de futbol de la comarca: Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Vicenç de Montalt i Mataró.

En total es desenvolupen 3 tornejos:

23 TROFEO MEDITERRANEO.- De l’1 al 4 d’abril. Hi participen 180 equips (2.500 jugadors).

18 COPA SANTA.- S’inaugura el 6 d’abril. Les competicions es perllongaran fins el diumenge 8 d’abril. Hi participen 140 equips. Destaca la presència de dos equips del FC Barcelona, 2 equips del RCD Espanyol i 5 equips de l’AT Madrid.

21 COPA MARESME.- S’inaugura el 10 d’abril i les competicions es perllongaran fins l 13 d’abril. Hi participen 180 equips.