El Masnou i Arenys de Munt acullen aquest cap de setmana la cercavila ambiental “Apunta-t’ho: Recicla BÉ!”

 
La cercavila ambiental “Apunta-t’ho: Recicla BÉ!” continua el seu recorregut pels municipis maresmencs. Dissabte estarà al Masnou i diumenge a Arenys de Munt. Aquesta és una campanya de sensibilització impulsada pel Consell Comarcal del Maresme que té com a objectiu intentar reduir la quantitat de materials impropis que s’aboquen als contenidors i, d’aquesta manera, millorar la qualitat de la recollida selectiva a la comarca.

Les dades apunten que un 2% dels materials que es recullen en el contenidor de vidre són impropis. En el cas del paper i cartró aquest percentatge puja fins al 6% i en el dels envasos els impropis pugen fins el 30,9%. 

La campanya, que està tenint molt bona acceptació entre els ajuntaments i els ciutadans,  combina el vessant informatiu amb el lúdic en un format cercavila que fa un recorregut pels eixos principals de cada població.

Fins el moment, la cercavila ambiental ha passat per Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Òrrius, Teià, Santa Susanna, Dosrius i Arenys de Mar. Aquest cap de setmana li toca el torn al Masnou (vegeu recorregut CLICANT AQUÍ)  i Arenys de Munt (podeu veure el recorregut CLICANT AQUÍ). El 22 de febrer serà a Palafolls, el 23 a Alella i el 9 de març a Sant Iscle de Vallalta.