El Masnou i Premià de Mar acolliran el I torneig de futbol base Maresme Cup

 

Avui s’ha presentat al Consell Comarcal del Maresme la primera edició del torneig de futbol Maresme Cup que tindrà lloc a Premià de Mar i El Masnou els dies 20, 21 i 22 de juny. Aquesta ha sigut una iniciativa dels clubs de les dues poblacions que han decidit treballar conjuntament per organitzar un esdeveniment esportiu que atregui a la comarca clubs de diferents ciutats catalanes i espanyoles. A la presentació ha assistit la Vicepresidenta Primera del Consell Comarcal, Marisa Ferreras; els regidors d’esports de Premià de Mar (Jordi Tomás) i El Masnou (Jordi Matas) i els presidents dels clubs organitzadors: Juan José Benítez (CD El Masnou) i José Antonio Alonso (CE Premià).

El torneig de futbol base Maresme Cup ja té confirmada l’assistència de diversos clubs de Catalunya i d’Espanya i neix amb la voluntat d’anar creixent a les properes edicions. De fet, Marisa Ferreras ha ofert el suport del Consell Comarcal perquè s’hi puguin incorporar a l’organització altres municipis del Maresme. Ferreras, igual que els regidors dels dos ajuntaments que dónen suport explicit al torneig, ha valorat molt positivament aquestes iniciatives que “fomenten l’esport de base i creen sinèrgies de col·laboració entre municipis”.

En aquesta primera edició tota l’activitat esportiva es concentrarà en Premià de Mar i El Masnou els dies 20, 21 i 22 de juny. 

Podeu fer un seguiment dels clubs participants i de les novetats del torneig en el web: www.maresmecup.com