El passat 26 d’octubre, el SIAD Maresme va commemorar el dia internacional del càncer de mama amb una jornada titulada Dones i Salut

El passat 26 d’octubre, el SIAD Maresme va commemorar el dia internacional del càncer de mama amb una jornada titulada Dones i Salut.
La jornada va ser conduïda per la Consellera del Departament de Benestar i Educació del Consell Comarcal del Maresme, la sr. Neus Serra i inaugurada per la presidenta de l’Institut Català de les Dones, la sr. Montserrat Gatell.
Hi van assistir una trentena de dones de diferents municipis del Maresme que van poder escoltar amb interès les dues ponències, La ponència de la Margarita Carrillo López de CAPS i Rosa Maria Dachs, escriptora del llibre “Eclipsi, una manera de viure el càncer”.

Totes dues ponències van estar molt interessants i van tocar temes de gran importància per a la salut de les dones. La jornada va durar més de 4 hores, cosa eu demostra el gran nivell del seu contingut.

A continuació, presentem els documents de la jornada començant per la nota escrita per la Rosa Maria Dachs en el seu blog.

http://mrosadachspeitivi.blogspot.com.es/