El president de la Diputació explicarà als alcaldes i alcaldesses del Maresme les ajudes econòmiques i tècniques 2012 per als ajuntaments

El Consell Comarcal acollirà dijous vinent, 1 de març, una reunió d’alcaldes i alcaldesses del Maresme en el decurs de la qual el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, explicarà les ajudes econòmiques i tècniques per als ajuntaments que l’administració provincial ha pressupostat per aquest any.  L’acte es farà a les 18:30h a la Sala de Plens del CCM.

Salvador Esteve serà rebut pel president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, a les 18:00h i, després de signar en el llibre d’honor, mantindrà un contacte amb els mitjans de comunicació que hi estiguin interessats.

A les 18:30h començarà la reunió, a la qual també hi assistirà el diputat de Cooperació Local i alcalde de Vilassar de Mar Joaquim Ferrer, el vicepresident segon de la Diputació Ferran Civil, el diputat adjunt a la Presidència i alcalde de Tordera, Joan Carles García i els diputats maresmencs  Xavier Amor (alcalde de Pineda de Mar) i Josep Jo (alcalde de Dosrius). També han corfirmat la seva assistència els diputats al Parlament Joan Morell i Benet Maimí

Data: 2012-03-01

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada 1 de MATARÓ. Entrada per la cantonada de l’Avda Maresme amb Avinguda Jaume Recoder)

Ho organitza: Diputació de Barcelona