El programa Consolida’t comença amb sessions online

L’edició 2020 del programa Consolida’t s’ha reactivat en format online després de la seva suspensió davant la situació d’emergència sanitària. Les sessions s’han reprogramat i adaptat al format telemàtic per facilitar que totes les persones inscrites puguin fer el seu seguiment.

En aquesta edició, el programa Consolida’t que ofereix el Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Universitària Martí l’Humà ha batut rècord de participants. En total són 24 les persones autònomes interessades en rebre la formació per tal d’iniciar un nou projecte empresarial.

Consolida’t és un programa subvencionat al 100% que promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i que, com el seu nom indica, té per objectiu donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, així com lluitar contra la destrucció d’ocupació autònoma.

Les 24 persones que estan seguint el programa al Maresme són autònomes
i ex-autònomes de diferents sectors i activitats econòmiques com l’hostaleria, el comerç, agricultura, tèxtil, e-commerce, etc.

5 són persones ex-autònomes que volen iniciar un nou projecte empresarial i 19 són empreses en actiu que volen enfortir les seves línies de negoci.

Durant els propers mesos estaran acompanyades de professionals de l’àmbit de l’empresa i participaran en sessions formatives i d’assessorament individualitzat online, telefònic i per videoconferència per a la millora de la gestió empresarial del seu negoci. En concret, cada participant tindrà una persona experta que l’assessorarà individualment i l’ajudarà a analitzar la situació de la seva empresa, l’acompanyarà en la cerca d’àrees de millora i l’ensenyarà a planificar un pla d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat empresarial.