El proper dissabte 1 de febrer s´inaugura una exposició sobre els projectes de futur de l´Ajuntament de Premià de Dalt

El Museu de Premià de Dalt acull aquesta exposició, la qual inclou també actuacions ja executades o bé en fase d´execució

L´exposició es titula Premià de Dalt, progrés i identitat i és un recull dels projectes urbanístics que el consistori vol tirar endavant els propers anys. Alguns d´aquest projectes depenen, però, de l´aprovació definitiva del Pla General d´Ordenació Urbanística Municipal. Aquest és el cas de la construcció d´habitatge de promoció municipal, una de les apostes més importants de l´actual Ajuntament, i alhora, una actuació destacada que podreu observar a l´exposició que s´inaugura dissabte.


Coincidint amb la inauguració de la mostra, es donarà a conèixer el Pla Municipal d´Habitatge, que vol endegar properament l´Ajuntament. Es tracta d´un programa ambiciós que preveu la construcció d´un total de 398 habitatges de Promoció Municipal tant de venda com de lloguer. El Pla D´Habitatge disposa de diverses modalitats de vivenda per a satisfer les necessitats del conjunt de la població. Així doncs, hi haurà habitatge de lloguer, de protecció oficial, de preu taxat i lliures.

Recordem que l´exposició la inaugurarà l´alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, el proper dissabte 1 de febrer a les 12 del migdia. Prèviament, a 2 quarts d´11, se servirà un cafè als assistents.

Aprofitant l´acte de dissabte, el nou equipament de Can Figueres, la nova Biblioteca i l´Arxiu Municipal, gaudiran de jornades de portes obertes durant tot el cap de setmana perquè tothom pugui conèixer l´espai, pendent encara de la instal·lació del mobiliari.