Els presidents dels consells comarcals es reuneixen al Maresme

l´ACM celebra al TecnoCampus de Mataró l´Assemblea del Fòrum Comarcal

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) celebrarà demà dijous 19 de novembre,  l’Assemblea del Fòrum Comarcal al TecnoCampus Mataró, un acte que servirà per escollir el nou president del Fòrum Comarcal.

El president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, donarà la benvinguda als participants a les 11:30h.

L’Assemblea del Fòrum Comarcal servirà també per tractar diversos aspectes que afecten als consells comarcals de Catalunya, ja sigui el Fons de Cooperació Local, el Fons Feder 2014-20120, l’afectació de la Llei de Transparència i la central de compres del món local amb cooperació amb els consells comarcals.

És previst que l’Assemblea compti amb la presència de la consellera de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, el president de l’ACM, Miquel Buch, l’actual president del Fòrum Comarcal, Jordi Xargay, el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa i l’alcalde Mataró, David Bote.

Actualment el Fòrum Comarcal està format per la totalitat dels consells comarcals de Catalunya. Entre les seves funcions en destaca la representació a tots els nivells del interessos de les comarques, promoció i elaboració d’estudis sobre problemes i qüestions comarcals, entre d’altres.

Els mitjans de comunicació tindran accés a la cloenda de l’Assemblea. Un cop finalitzat, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, el president de l’ACM, Miquel Buch i el president del Fòrum Comarcal escollit faran una atenció als mitjans. Hora prevista: 13:30h

Data: 2015-11-19

Lloc: TecnoCampus: Sala Burriac. Av. Ernest Lluch, 32 (Mataró)