Els serveis de transport i menjador escolar gestionats pel CCM comencen el curs amb normalitat

 

El curs 2016-2017 ja està en marxa i al Maresme ha començat amb normalitat. Aquest any, el Consell Comarcal transportarà 1.260 alumnes i servirà 1.400 menús escolars. A més, continuarà prestant el servei d’acollida en aquells centres docents que ho han sol·licitat. Les xifres són molt similars a les del curs anterior.

El Consell Comarcal del Maresme té delegada la gestió del transport escolar per acostar al centre docent a aquells alumnes que no disposen en el seu municipi d’oferta educativa. És l’anomenat “transport obligatori”. També ofereix el servei “no obligatori” per a aquells alumnes que, tot i residir en el mateix municipi on hi ha el centre docent, han de recórrer llargues distàncies per arribar-hi. El servei es complementa amb l’oferta de transport per a alumnes d’educació especial.

En total, aquest curs 2016-2017 el Consell Comarcal facilitarà l’accés al centre educatiu a 1.260 alumnes. El servei s’estructura en 39 rutes, de les quals 11 són d’alumnes d’educació especial. Com a novetat, aquest curs s’ha ampliat el nombre de monitors/es que acompanyen aquests alumnes d’educació especial en el trasllat.

MENJADOR ESCOLAR

11 escoles de la comarca han confiat el menjador al Consell Comarcal que ofereix un servei que s’adapta a les necessitats de cada centre (cuina “in situ”, càtering…). En total se serviran 1.401 menús als alumnes de les escoles: Sant Miquel del Cros (Argentona), La Minerva (Calella), Castell de Dos Rius (Dosrius), Lluis Millet (El Masnou), Mare de Déu de Montserrat (Malgrat de Mar), Josep Manuel Peramàs (Mataró), Antoni Doltra (Pineda de Mar), Mar Nova (Premià de Mar), Sant Pau (Sant Pol de Mar), Ignasi Iglesias i Serra de Miralles (els dos centres de Tordera). 

Els serveis que presta el Consell a la comunitat escolar es completen amb el servei de monitoratge que es presta en aquells centres que ho sol·lciten. Aquest curs aquest servei comptarà amb un centenar d’alumnes.