Es manté activada l’alerta al Maresme per fort onatge


La comarca del Maresme va tornant a la normalitat després del temporal que la va afectar ahir, tot i que encara hi ha municipis amb afectaccions per talls de corrent o de telefonia i amb algunes zones amb poca seguretat per a la circulació. Segons ha informat el servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme, han quedat desactivades les alertes per pluja, per neu i per vent. En canvi es manté activa l’alerta per fort onatge fins a les 24 hores d’avui, dimarts 9 de març. A més, per aquesta matinada es preveuen glaçades en alguns indrets de la comarca.


D’altra banda, tal i com ja es va anunciar, el servei de transport escolar que gestiona el CCM s’ha dut a terme amb total normalitat, excepte a Dosrius on els autobusos no han pogut accedir a les parades habituals. Les rutes de transport escolar que no s’han realitzat han estat les que traslladen alumnes a centres que avui han estat tancats o que ah suspès les classes: Calella CEIP (Doctor Carles Salicrú i IES Bisbe Sibilla)
-Malgrat de Mar (CEIP Marià Cubí, Escola Fonlladosa, Escola Sant Pere Chanel, Escola Vedruna, IES Ramon Turró)
-Palafolls (CEIP Les Ferreries, CEIP Mas Prats, SES Palafolls)
-Pineda de Mar (CEE Horitzó, CEIP Jaume I, CEIP Mediterrània, CEIP Pineda, CEIP Sant Jordi, Mare de Déu del Roser)
-Premià de Dalt (CEIP Marià Manent, CEIP Santa Anna, IES Valerià Pujol)
-Tiana (CEIP Lola Anglada)
-Vilassar de Dalt (IES Jaume Almera) Des del Consell Comarcal del Maresme es vol reconeixer públicament la important labor que al llarg del dia d’ahir i d’avui estan realitzant les policies locals, els serveis de protecció civil i els serveis municipals per tal que els municipis recuperin la normalitat el més ràpid possible. {N}INFORMACIONS FACILITADES PELS AJUNTAMENTS{N} Comunicat de la Policia Local de Santa Susanna: Tots els centres educatius de Santa Susanna (els dos CEIP i la Llar d’Infants) han suspès l’activitat acadèmica durant tot el dia d’avui dimarts 9 de març de 2010. L’estat de la via pública no té, encara, prou garanties de seguretat i és aconsellable evitar desplaçaments innecessaris. S’està treballant conjuntament amb la Brigada Municipal per fer accessible la circulació per les urbanitzacions del municipi, que són les zones més afectades. Les companyies elèctrica i Telefònica ja tenen avís de les zones afectades amb talls de llum. Es pot circular amb normalitat per la carretera Nacional-II, i el servei de trens de Renfe funciona amb intermitències. Comunicat de l’ajuntament d’Òrrius: A Òrrius, els nens no han pogut anar ni a la llar d’infants, ni a l’escola ni a l’Institut d’Argentona, per la situació de la carretera i tots els accesos al municipi. L’ajuntament ha hagut de llogar una màquina i ara sembla que podrem solucionar els problemes. Cal agraïr la col.laboració de l’adf i de la gent del poble.
Comunicat de l’ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Comunicat de l’ajuntament de Premià de Dalt