TRANSPARÈNCIA MUNICIPAL: Obligacions legals, recursos i estratègies per garantir la publicació actualitzada de la informació pública.

Dilluns 13 de març de 2023 a les 12h.

Sessió telemàtica

Adreçat a: tècnics/ques i treballadors/es responsables de l’Administració electrònica i tecnologies de la informació i comunicació (TIC) dels ens públics del Maresme.

Des del Servei de suport a l’administració electrònica del Consell Comarcal del Maresme us convoquem a la primera sessió d’aquest any 2023 emmarcada en els espais de treball col·laboratiu en matèria d’administració electrònica i TIC.

Programa

  1. Obligacions legals i recursos per als Ajuntaments en matèria de transparència, a càrrec de Dolors Càceres (Responsable de suport municipal, Administració digital i transparència de la Diputació de Barcelona) i Carol Gomez (Tècnica de la Diputació de Barcelona en la Secció d’Assistència en Sistemes d’Informació Local).
  2.  La instrucció per a la publicació d’informació pública del Consell Comarcal de Maresme: gestió a nivell organitzatiu per garantir la publicació actualitzada de la informació pública al portal de transparència. A càrrec d’Oriol Català (Tècnic d’Administració electrònica del Consell Comarcal del Maresme).
  3. Torn obert de paraula. Us convidem a que ens expliqueu com gestioneu la transparència dins del vostre Ajuntament i quines són les principals necessitats i dificultats a les que heu de fer front per complir amb les obligacions legals que tenim en aquesta matèria. 

Tanmateix, a la part final de la sessió podreu exposar-nos qualsevol qüestió relacionada amb administració electrònica i TIC, en general. 

Us recordem que us heu d’inscriure al següent formulari per poder rebre la convocatòria de la sessió al vostre correu electrònic. 

Si teniu alguna figura dins del vostre Ajuntament que s’encarregui de la transparència municipal i no hagi rebut aquest correu, preguem que li reenvieu per tan que també pugui assistir.

Si teniu qualsevol dubte relacionat amb aquesta sessió, o en administració electrònica en general, us podeu posar en contacte amb el Servei de suport a l’administració electrònica del Consell Comarcal del Maresme oriol.catala@ccmaresme.cat.


Formulari d’inscripció

Abans d'enviar aquest formulari, llegiu la nostra POLITICA DE PRIVACITAT