Exhaurides les places per participar en el Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme

 

El Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el triatló internacional de mitja distància que se celebrarà el 27 de maig, ha tancat les inscripcions després d’haver arribat a les 1.500. La notícia ha agafat per sorpresa als esportistes que esperaven formalitzar la seva participació a l’últim moment. L’organització ha obert una llista d’espera per cobrir possibles baixes. 

El prestigi que ha adquirit el Challenge Costa de Barcelona-Maresme entre els afeccionats a aquest esport que combina les disciplines de la natació, el ciclisme i la cursa a peu, ha fet disparar les inscripcions. A dos mesos i mig de la celebració del Half Challenge s’han cobert les 1.500 places disponibles. L’organització considera que aquesta és la xifra màxima de triatletes que pot assumir el circuit per continuar mantenint la qualitat organitzativa que ja ha rebut dos reconeixements per part de la Federació Espanyola de Triatló (edicions 2010 i 2011).

L’expectació i les ganes de conèixer el Challenge Costa de Barcelona-Maresme ha arribat, per exemple, fins a Nova Zelanda, des d’on vindran 6 participants; o als Estats Units, on està molt establerta la marca “Ironman”. Tot i això, a la mitja distància els principals països emissors d’esportistes són l’Estat Espanyol i França.

El Half Challenge se celebrarà el 27 de maig. Els participants hauran de fer 1.900 metres nedant a mar obert, còrrer en bicicleta 90 km per la N-II entre Calella i Mataró i cobrir a peu una distància de 21 km entre Calella i Santa Susanna.

L’organització dels triatlons Challenge compta amb el suport de l’ajuntament de Calella i del Consell Comarcal del Maresme.