El Consell Comarcal del Maresme finalitza les 41 contractacions de la desena edició del Programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Maresme, va finalitzar el passat dimarts 30 de maig, les contractacions de les persones que han participat en el Programa Treball i Formació. En aquesta desena edició, han participat 19 ajuntaments de la comarca del Maresme amb 35 projectes i 41 treballadors.

El programa Treball i Formació és una política activa d’ocupació finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de
Treball i Economia Social, que combina la contractació laboral per 12 mesos amb l’acompanyament als participants per garantir la seva inserció laboral en el mercat de treball.

En aquesta edició, el 27% de les persones que han participat al programa han aconseguit la reinserció laboral fins aquest moment. De les 41 persones contractades, 11 d’elles han aconseguit un contracte laboral.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.