FORMACIÓ D’HORTICULTURA I JARDINERIA

Nom de l’entitat Fundació Comtal Sector/especialitat professional Jardineria Municipi on es realitza el curs/acció Barcelona Nom del centre on s’imparteix Fundació Comtal Adreça Gatuelles 5 Data d’inici 10-02-2020 Data de finalització 15-04-2020 Horari (dies de la setmana i hores/dia) Dilluns a divendres, de 10hs a 14hs Total d’hores 250 Requisits d’accés

-Persona participant a l’Incorpora Jove. Joves ex-tutelats majors de 18 anys fins a 29.
-Molta motivació i compromís per iniciar i finalitzar la formació.
-Comprensió Castellà.
– NIE I PERMÍS DE TREBALL en vigor.

Certificat que assoleix l’assistent un cop finalitzada l’acció Curs d’horticultura i jardinería Termini d’inscripció 31 de gener 2020 Com s’ha de fer la inscripció? S’ha de contactar al 933980728 /jove@comtal.org Documentació a lliurar
  • DNI
  • NIE amb permís de treball
Més documentació

És un projecte perquè els joves acabin la formació amb els coneixements necessaris que requereix aquest sector. La formació està estructura en tres parts:
1.      FORMACIÓ TÉCNICA: Impartida per una professional, arquitecta agrònoma, i amb coneixements del tercer sector. Es una formació especialitzada en horts i jardins classes teòriques i amb molta pràctica.

2.      FORMACIÓ PRÀCTICA: Aquesta sempre és fa de manera simultània a la formació teòrica, a les nostres instal.lacions (al nostre projecte de jardí comunitari cedit per l´ajuntament de Barcelona) I al finalitzar es faran 80 hores de pràctiques en empreses del sector.

3.      FORMACIÓ COMPETENCIAL: Una formació molt vivencial, molt dinàmica específica en el desenvolupament personal adaptat a la feina.
Durant tota la formació, realitzarem tallers amb LA FÀBRICA DEL SOL. Seran tallers d´horticultura i jardineria. També farem visites guiades, com potser AL JARDÍ BOTÀNIC, i d´altres horts urbans que hi ha a Barcelona.