Fòrum d’inversió Tecnocampus

Participa en el Fòrum d´Inversió Tecnocampus

Cerquem els 10 millors projectes innovadors amb elevat potencial de creixement que busquin capital d´inversors privats (business angels) o venture capital.

Participa en el Fòrum d´Inversió Tecnocampus organitzat per BANC el proper 5 de juliol de 2012, i exposa el teu projecte davant d’un auditori d´inversors.

Busquem els 10 millors projectes innovadors amb elevat potencial de creixement que busquin capital d´inversors privats (business angels) o venture capital.

Els projectes candidats han de ser empreses constituïdes, i han d´enviar el  model de resum executiu a  foruminversió@tecnocampus.cat  abans del dia 20 de juny de 2012.

Entre tots els projectes rebuts se seleccionaran els 10 millors, que es presentaran públicament el dia 5 de juliol en el marc del Fòrum d´Inversió TCM.

Previ al Fòrum, els projectes seleccionats hauran de participar en 2 sessions de formació per  preparar la seva presentació ( pitch readiness) els dies 28 de juny i 3 de juliol a TCM

El dia del  Fòrum d´inversió les empreses disposaran d´un espai d´exposició on podran mostrar els seus productes/ serveis als inversors assistents.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb Luz Fernández/ Carles Fillat (tel. 93 169 65 00)

Data: 2012-07-05

Lloc: Parc TecnoCampusMataró-Maresme

Ho organitza: IMPEM-TECNOCAMPUS

Preu: gratuït

Tipus d’acte: -7-