Garantia Juvenil: Una oportunitat per a tu!

 
 Si tens entre 16 i 29 anys i no estàs treballant ni estudiant, la Garantia Juvenil et pot donar l’oportunitat que et manca. Inscriu-te a la Garantia Juvenil i podràs beneficiar-te dels cursos gratuïts i ofertes de treball que ofereix el Programa. 

Durant el mes d’Octubre començaran els NOUS CURSOS que ofereix la Cambra de Comerç al Maresme. Són cursos gratuïts de formació professional bàsica de 150 hores en àmbit de Cuina bàsica i pastisseria; Gestió i seguretat en magatzems; Sala i iniciació somelier i Controlador d’accessos. Per poder apuntar-te, si ja ets beneficiari de la Garantia Juvenil, només cal entrar en aquest enllaç web i omplir les teves dades personals. També es posaran en marxa nous grups del Centre de Noves Oportunitats del Maresme per als i les joves que no tinguin l’ESO acreditada o que no hagin pogut accedir a cap formació professionalitzadora.

A més, si ets beneficiari de la Garantia Juvenil, tens opcions d’accedir al nou programa de contractació en pràctiques que s’iniciarà a partir d’octubre i novembre. 2.250 contractes per persones joves titulades per treballar en ajuntaments i entitats sense ànim de lucre. Pots consultar la notícia en aquest enllaç: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/actualitat/Noticia_04_08_2016/index.html 

Si t’interessa participar en aquests o altres recursos de la Garantia Juvenil, des del Consell Comarcal del Maresme t’oferim suport per fer la inscripció al sistema de la Garantia Juvenil, només cal demanar cita prèvia amb la Impulsora a través d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per iniciar el procés. 

 Més de 750 joves de la comarca ja s’hi han inscrit! Tu també pots aprofitar-ho!