II Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme


 
El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal organitza, per segon any consecutiu, el Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme. Un espai que vol despertar la cultura emprenedora entre els estudiants de la comarca a partir de ponències d’experts i expeiències de persones que, en el seu dia, van optar per l’emprenedoria. El II Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme es farà el dijous 10 d’abril a la Sala Cabanyes de Mataró.

Des del Consell Comarcal del Maresme creiem que l’emprenedoria és un dels valors que s’han d’inculcar als joves des de l’etapa acadèmica. Per això ja portem temps treballant directament amb centres d’educació secundària de la comarca. L’any passat vam donar u pas més i vam organitzar el Fòrum de Joves Emprenedors. La bona acollida que va tenir ha fet que aquest 2014 el tornem a programar.

Estem acabant de tancar el programa perquè el 10 d’abril el II Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme sigui una capsula realment motivadora per a aquells joves de la comarca que tenen idees i volen portar-les a la pràctica.

Tot i que, inicialment va adreçat a estudiants de batxillerat i cicles superiors, també s’acceptaran joves, a títol particular, que estiguin interessats en el món de l’emprenedoria.

Les places són limitades i per accedir-hi cal inscripció prèvia.

  • Si sou un centre docent, us heu d’inscriure emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ
  • Si sou un particular heu de fer la inscripció emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

 

Hi donen suport:

 
    
   
    

Data: 2014-04-10

Lloc: Sala Cabanyes (La Riera 110-120 de Mataró)

Adreça: De 9:15h a 13:00h

Ho organitza: Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme

Preu: Gratuït