“Instagramers” europeus fotografien el Maresme aquest cap de setmana

 

Els telèfons mòbils com a aparells per fer/rebre trucades o per enviar/rebre missatges han passat a la història. Actualment, una de les aplicacions que més demanda té és la de la incorporació a l’aparell d’una càmera de fotos amb bona resolució i una aplicació: l’Instagram, que permet compartir les fotos a les diferents xarxes socials. D’aquí han sortit els “instagramers”, fotògrafs de mòbil que pugen les seves fotos a la xarxa i que tenen milers de seguidors. Aquest cap de setmana, un grup d’instagramers europeus captaran amb el seu mòbil les millors imatges del Maresme.

Aquesta iniciativa, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme i que compta amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Maresme, vol promocionar el territori a través de la visió d’aquests nous comunicadors que faran un recorregut per Barcelona ciutat, la Costa Brava i el Maresme.

Al Maresme arribaran dissabte 16 de juny per fer un programa que s’ha anomenat El Maresme amb els cinc sentits. El recorregut previst és el següent:

Hora Activitat Descripció
VISTA /     GUST       / OLFACTE      / TACTE      / OÏDA

Dissabte 16 de juny

20.30h

Sopar dels sentits a Casa Roura de Canet de Mar

El restaurant Casa Roura és un edifici modernista dissenyat per Domènech i Muntaner que, per si mateix, és un autèntic plaer per a la vista.

El sopar, guiat i amb els ulls tancats, permet gaudir dels sabors, aromes, textures i sons

TACTE     /     VISTA

Dissabte 16 de juny

22:30h

Casa Museu Domènech i Muntaner, “la mirada tàctil” A la casa Museu Domènech i Muntaner s’ha habilitat un espai anomenat “la mirada tàctil”. Una iniciativa dirigida a activitats per a disminuïts visuals.
Canet modernista a la nit Passejada per la riera de Canet de Mar observant alguns dels edificis modernistes més emblemàtics de la vil·la i que formen part de la Ruta Modernista de Canet.
23:30h Allotjament a Caldes d’Estrac

VISTA

Diumenge, 17 de juny

9:00h

Sobrevolant la Costa de Barcelona Imatges aèries del territori
VISTA / OLFACTE
11:45h Tast de vins de la DO Alella al celler Alta Alella

El celler Alta Alella s’ubica a un paratge singular: paisatge de vinyes dominant la mar mediterrània que banya la Costa de Barcelona.

Com a singularitat, el celler Alta Alella es dedica a la producció de vins amb garantia ecològica.