Molt bona acollida de la taula d’experiències: Projectes formatius per a joves TET.

 

El passat divendres 15 de juny es va celebrar al Consell Comarcal del Maresme la taula d’experiències: Projectes formatius per a joves TET, organitzada pel projecte Xarxa TET Maresme, del Servei Comarcal de Joventut. 

La taula, on van participar diverses experiències de programes formatius provinents de La Selva, Vic i Argentona, es va basar en conèixer els programes formatius que es desenvolupen des d’aquestes administracions locals per treballar amb joves dels 16 als 20 anys amb una baixa qualificació formativa.{X}

L’organització d’aquest espai tenia per objectiu conèixer el treball tècnic que s’ha desenvolupat a altres territoris per endegar programes formatius amb un cost molt ajustat, amb els propis recursos locals, i que puguin ser transferibles als municipis del Maresme.

La taula ha rebut molt bones valoracions per part dels assistents, provinents de les àrees de Joventut, Educació, Ocupació, educadors/es socials i escoles d’adults de diversos municipis del Maresme.

La Consellera Delegada de l’Àrea de Benestar Social i Educació, Neus Serra, va tancar l’acte encoratjant a seguir treballant des dels municipis amb aquells joves amb més necessitats formatives.