Ja tenim el vídeo del Create’n’share 2.0

Durant el passat mes d’abril al Maresme vam acollir l’intercanvi juvenil Create’n’share 2.0. Durant 10 dies, joves d’Alemanya, d’Itàlia i del Maresme van compartir i intercanviar coneixements, experiències, maneres de fer i de ser… Han preparat aquest vídeo per explicar-nos-ho en primera persona.

Els intercanvis Juvenils són estades de 5 a 21 dies de duració subvencionades pel programa Europeu d’educació i joventut, Erasmus+. Durant l’intercanvi al menys 2 grups, de països de la Unió Europea i Països Associats, es reuneixen a un dels països participants, on realitzen activitats al voltant d’un tema comú (cultura, esport, art, música, política…) facilitant l’enteniment entre diferents cultures i donant suport al lideratge dels i de les joves.

Existeixen Intercanvis on els participants creen obres de teatre al voltant de la inclusió, realitzen rutes a través d’un país tot coneixent la cultura dels seus habitants i la dels participants, fan trobades on practiquen esports a l’hora que estan en contacte amb la natura. Les temàtiques i els objectius són molt diversos i variats.

Les edats dels joves que poden participar en els intercanvis oscil·len entre els 13 i els 30 anys, tot i que normalment s’escullen franges més limitades (13-17, 18-25, 26-30). Els projectes es presenten a les convocatòries del Programa Erasmus +. Aquest any encara hi ha una convocatoria: l’1 d’Octubre. 

Si formes part d’una entitat o grup juvenil, esplai, cau, coral, grup de música, colla de diables, club esportiu, etc. o tens un grups d’amics amb el qual voleu participar en una activitat internacional d’aquesta mena, podeu informar-vos més a través del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme.

Per seguir i consultar la informació més recent, pots seguir-nos al Facebook i subscriure’t al Butlletí mensual de Mobilitat internacional.