Jornada de Turisme Cultural al Maresme

Dilluns, 14 d’abril, a les 17.00h. a la Sala d’Actes de l’EUM

 


El Consorci de Promoció Turística “Costa del Maresme” ha organitzat per al proper dilluns, 14 d’abril, una Jornada en la qual diversos ponents vinculats al món de la cultura i el patrimoni exposaran diferents expeciències de turisme cultural i de promoció del patrimoni que s’estan duent a terme a la comarca. La Jornada es farà a la Sala d’Actes de l’Escola Universitària del Maresme i la inaugurarà el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, a les 17.00h.


El Consorci ha programat aquesta jornada després d’haver detectat l’interès creixent dels turistes que visiten el territori maresmenc de completar la seva estada de sol i platja amb visites i/o activitats culturals, principalment després de la celebració de l’any Gaudí. D’altra banda, la comarca té un patrimoni prou atractiu com per generar una oferta de turisme cultural. Jornada de Turisme Cultural al Maresme Dia : Dilluns, 14 d´abril de 2003 Hora: 17:00 hores Lloc: Sala d´actes de l´Escola Universitària del Maresme(EUM). Passeig del Callao, s/n. Mataró 17:00h: Inauguració de l´acte, a càrrec de Josep Jo, President del Consell Comarcal del Maresme
-Ponències: {.d}“Una experiència de turisme cultural: El llegat de Domènech i Montaner a Canet de Mar” a càrrec de Lourdes Figueres, Directora de la Casa-Museu Lluís Domènech i Montaner.
– “Una experiència de turisme cultural: El llegat de Puig i Cadafalch a Mataró i Argentona”, a càrrec de Carles Marfà, Director del Museu de Mataró i Cap de Patrimoni de Patronat Municipal de Cutura de Mataró.
– “Turisme Cultural a petits i mitjans municipis”, càrrec de Jordi Vilalta, Cap de Turisme cultural Grup Atimarkefin.{.d}
-Moderador: Josep Cerveró, President de Grup Cerveró
-Cloenda de l´acte a càrrec de Josep Mayoral, Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona i de Conxita Campoy, Presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i Alcaldessa de Malgrat de Mar.