Jornada: “Seguretat en instal·lacions i esdeveniments esportius”

 

El proper dimarts, 21 d’octubre, tindrà lloc a TecnoCampus Mataró-Maresme una jornada en la qual es debatran diferents aspectes de seguretat a tenir en compte tant en l’organització d’esdeveniments esportius com  a les instal·lacions esportives. La jornada, organitzada per l’ACGEP i Unisport Management School, comptarà amb ponents de luxe.

El Maresme és un dels territoris on, en els darrers anys, ha proliferat l’organització d’esdeveniments esportius que congreguen centenars i milers de participants. És per això que el Consell Comarcal del Maresme dóna suport a la jornada “Seguretat en instal·lacions i esdeveniments esportius” que tindrà lloc dimarts a la sala l’Arquera del TecnoCampus.

La jornada formativa s’iniciarà amb l’acte inaugural on hi serà present el Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.

Hi participaran ponents d’alt nivell com José Luis Gómez, Director de Seguretat i expert en Plans de seguretat per a esdeveniments de masses i activitats esportives i recreatives; Ramon Pallejà, Cap d’Operacions i Esports Jocs Mediterranis Tarragona 2017; Agustí Pérez, Race Director de l’IRONMAN Barcelona i Vicente Javaloyes, Doctor en Dret esportiu i professor de l’INEFC de Lleida, a més de vicepresident de l’ACGEP.

La Jornada acabarà amb una tertúlia sota el títol “Criteris d’autoprotecció en activitats esportives” en la qual participaran Francesc Gomà, Tècnic ST de Protecció Civil a Barcelona (Direcció General de Protecció Civil); Maria Prados, Directora de seguretat Barcelona 2013 15th FINA World Championships; Robert Usachs, Doctor en CAFE i professor del Grau CAFE TecnoCampus; Carlota Dicenta, Cap de Protecció Civil de l’Ajuntament de Mataró; Pere Tutuaus, Director de Besttrail i Vicente Javaloyes. El president de l’ACGEP, Pep Campaña, moderarà el col·loqui.

Per acabar, es farà una visita al Complex Esportiu El Sorrall i Tub Verd de Mataró.

Podeu veure més detalls del programa, CLICANT AQUÍ

Data: 2014-10-21