Jornades gastronòmiques del bolet a 17 municipis del Maresme

 

La cuina de tardor del Maresme té tradició boletaire i queda ben palès a les cartes dels restaurants. Ja siguin de cuina tradicional o de fogons més avantguardistes, aquest ingredient troba un lloc destacat. En aquest context, el Consorci de Promoció Turística del Maresme , torna a impulsar les Jornades gastronòmiques del bolet del Maresme, una edició en la qual participen restaurants i establiments de cuina preparada de 17 muncipis de la comarca.

 

El tret de sortida oficial de les Jornades gastronòmiques es va fer ahir a Sant Cebrià de Vallalta. Ajuntaments, Consorci de Turisme i Consell Comarcal van donar suport al sector gastronòmic maresmenc que, en paraules del president Miquel Àngel Martínez i Camarasa, “té una capacitat innovadora que no ens deixa de sorprendre any rera any any”.

A l’edició d’aquest any, que es perllongarà fins el 27 de novembre, hi ha participació dels municipis d’Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Com és habitual i per facilitar la promoció de les ofertes culinàries dels establiments participants, el Consorci de Turisme edita un fullet que es pot trobar en dependències municipals i en els propis establiments. En aquesta edició també incorpora un calendari orientatiu per anar a buscar bolets, una presentació de Manel Monjonell, President d’Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt, i 4 receptes.