Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme

 

Fins el 28 d’agost es poden degustar en una cinquentena de restaurants de 9 municipis del Maresme plats especials que tenen com a ingredient principal el tomàquet pometa i montserrat. Aquestes són dues varietats típiques del Maresme molt apreciades pel seu gust.

Les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme tenen una doble finalitat. D’una banda, potenciar la restauració amb productes de proximitat i de l’altra, incentivar la població a consumir -ja sigui al restaurant o a casa- aquests productes de temporada que conreen el pagesos de la comarca. En concret, els tomàquets pometa i els monserrat es produeixen a Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Santa Susanna, Teià, Tordera i Vilassar de Mar.

Si voleu assaborir els plats especials amb tomàquets pometa i montserrat que ofereixen als seus clients una cinquentena de restaurants del Maresme, o si voleu sorprendre la família i els amics amb originals àpats, podeu consultar el fullet promocional de les jornades que ha editat el Consorci de Turísme del Maresme.

Cliqueu sobre la imatge: