Joves per emprendre

És un programa liderat pel Consell Comarcal del Maresme i impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona en el marc de la Garantia Juvenil que permet a 20 joves del Maresme rebre formació i assessorament per dur a terme el seu projecte empresarial.

En aquesta edició de JOVES PER EMPRENDRE 2018/19 hi participen 17 joves d’Arenys de MarCalella (2),  Dosrius (2), Premià de Mar (2) , Palafolls (2), TeiàMataró (2), Vilassar de Dalt (2), Malgrat de MarPineda de Mar i Blanes. Tots tenen entre 16 i 29 anys, estan inscrits a la Garantia Juvenil i en aquests moments ni estudien ni treballen. Els uneix també l’ambició de muntar un negoci propi que els permeti autoocupar-se en allò que més els agrada.


El Programa Joves per Emprendre facilitarà a aquests joves formació general en matèria d’emprenedoria (plans d’empresa, econòmics o financers, de producció, de màrqueting, jurídics…), formació individualitzada i tutorització de cada projecte. L´objectiu és que el jove defineixi la seva idea de negoci en tots els seus àmbits per poder posar-la en marxa en finalitzar el programa. 


Aquesta és la tercera edició del programa Joves per Emprendre que du a terme el Consell Comarcal del Maresme. A la recepció, la gerent Anna Antoja els ha animat a no defallir i, sobretot, a no tenir por dels fracassos. “Els emprenedors consolidats sempre expliquen que del que més han après ha estat dels fracassos. Sempre ens hem d’aixecar i mirar cap endavant”.