L’ACM i el Consell Comarcal del Maresme impulsen una moció per fer front a l’alarma social per l’increment dels robatoris en cases habitades

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i el Consell Comarcal del Maresme presentaran aquest dilluns una moció per fer front a l’alarma social que està generant a molts municipis catalans l’increment dels robatoris en habitatges. L’objectiu és trobar solucions pràctiques i penals per afrontar aquesta problemàtica i incrementar la seguretat.

Les alcaldesses i els alcaldes d’aquesta comarca han denunciat últimament l’augment de robatoris, sobretot, en nuclis disseminats i la sensació d’inseguretat. Es tracta d’una problemàtica que també afecta a altres comarques i que s’ha parlat amb el Departament d’Interior.
 
La roda de premsa tindrà lloc a les 13:45h a la seu del Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada, 1 – Mataró) amb les intervencions del president de l’ACM, David Saldoni, i el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Triadó.

Data: 2019-03-04

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme